Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een ervaren echtscheidingsadvocaat in Utrecht en omstreken? Neem contact op.

Echtscheidingsadvocaat in Utrecht

Een heftige periode kan aanbreken wanneer u verzeild raakt in een echtscheiding. Naast emotionele dienen er ook juridische aspecten worden afgehandeld. Met een specialistische echtscheidingsadvocaat in Utrecht heeft Ran Advocatuur ervaring in scheidingen. Wij staan u dan ook graag bij in deze moeilijke tijden.

Juridische problemen bij echtscheiding

Ooit waren jullie zo gelukkig samen, maar sindsdien is het een en ander misgelopen. Jullie hebben besloten die ene stap te zetten en te kiezen voor de onvermijdelijke echtscheiding. Nu kunnen jullie beiden opnieuw verder met jullie leven, of toch niet helemaal? Inderdaad, tijdens de echtscheiding steken maar al vaak vele juridische problemen de kop op, zeker indien er toch wel wat financiën mee gemoeid zijn.

Als echtscheidingsadvocaat uit Utrecht kan Ran Advocatuur het een en ander voor u uitklaren.

Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Echtscheidingsadvocaat regelt juridische aspecten

Waarom u voor en tijdens de procedure van een scheiding een goede echtscheidingsadvocaat onder de arm neemt? Omdat een echtscheiding nu eenmaal heel vaak een juridische (veld)slag vormt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan juridische aspecten zoals:

  • De gekozen huwelijksvorm: of het gaat om gemene goederen of jullie getrouwd zijn onder huwelijkse voorwaarden zal uiteraard de situatie grondig wijzigen.
  • Het indienen van een verzoekschrift tot echtscheiding.
  • Onderlinge afspraken bekomen in functie van het echtscheidingsconvenant.

Met het inschakelen van Ran Advocatuur als echtscheidingsadvocaat bent u verzekerd van een ervaren, deskundige en betrouwbare advocaat. Wij werken namelijk uitsluitend met juridisch deskundige advocaten.

Kinderen in het spel?

Tevens zien we met grote regelmaat dat kinderen in het spel zijn. Dan moet de prioriteit bij hun welzijn liggen. Dat zegt trouwens ook de wetgever, die bij minderjarige kinderen altijd een ouderschapsplan verplicht (en bijvoorbeeld ook om die reden de zogenaamde flitsscheiding afschafte). In een dergelijk plan moeten alle afspraken opgenomen worden met betrekking tot bijvoorbeeld de omgangsregeling, de kinderalimentatie en de vaste woonplaats van die kinderen. Deze afspraken worden nadien gevoegd bij het echtscheidingsconvenant.

Echtscheiding advocaat utrecht

Wil jouw ex-partner niet meewerken aan het opstellen van dit ouderschapsplan? Kom dan langs bij jouw echtscheidingsadvocaat te Utrecht, hij bekijkt samen met jou jouw mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Ran Advocatuur?

Ran Advocatuur uit Utrecht is een gespecialiseerd advocatenkantoor met een duidelijke focus op scheidingen, alimentatie en mediation. Bij Ran Advocatuur krijgt u hoe dan ook een gespecialiseerde scheidingsadvocaat te Utrecht toegewezen.

| Ran Advocatuur

Mediation bij scheidingen
Ervaren scheiding specialisten
Helder en professioneel advies
Gespecialiseerd in alimentatie

| Neem contact op

Ran Advocatuur
Wittevrouwenstraat 44
3512 CV UTRECHT

T 085–0446811

E ran@burgers-ran.nl

Wilt u een afspraak maken?

Bel ons op 085-044 6811 voor een gratis oriënterend gesprek of gebruik het contactformulier.

Ran Advocatuur
Advocaat

085-0446811
Bel ons op voor een gratis oriënterend gesprek

Utrecht

Ran Advocatuur
Wittevrouwenstraat 44, 3512 CV Utrecht