Familierecht advocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een ervaren familierecht advocaat in Utrecht? Neem contact met ons op.

Familierecht advocaat Utrecht

Wilt u de hulp inschakelen van een familierecht advocaat in Utrecht? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Er is een zeer grote kans dat u in uw leven te maken krijgt met zaken die betrekking hebben met het personen- en familierecht. Vaak betreft het zaken die over u persoonlijk gaan. Dit kunnen zeer diverse deelgebieden omvatten. Door onze jarenlange ervaring als advocatenkantoor kunnen wij u van professioneel juridisch advies voorzien.

Deskundig en professioneel juridisch advies

Wanneer heeft u een familierecht advocaat nodig? Het kan dan om zeer ingrijpende zaken in uw leven gaan. Uiteraard wilt u daarbij worden geholpen door een ervaren, betrouwbare en deskundige professional. Als familierecht advocaat in Utrecht kan Ran Advocatuur u daarin van professionele hulp voorzien. U kunt bijvoorbeeld denken aan zaken als:

  • Echtscheiding
  • Vaststelling of wijziging van alimentatie
  • Naamswijziging
  • Erfrecht
  • Vaststelling van overlijden

Ervaren advocaten

Ons advocatenkantoor beschikt over meerdere familierecht advocaten die u graag bijstaan bij deze persoonlijke zaken. Ran Advocatuur werkt uitsluitend met juridisch deskundige advocaten die ruime ervaring hebben met het personen- en familierecht. Zoekt u een advocaat voor een second opinion? Ook dan kunt u bij Ran Advocatuur terecht.

Familierecht advocaat Utrecht

Wij helpen u graag bij uw echtscheiding

Een scheiding of beëindiging van een geregistreerd partnerschap is vrijwel nooit een fijne omstandigheid. Soms kan het echter voorkomen dat u besluit samen uit elkaar te gaan. Of u nu gezamenlijk of niet de scheiding wilt regelen, toch komen er vaak veel vragen op. Hoe regelen we de alimentatie? Wat zullen we voor regeling treffen met de kinderen? Hoe verdelen we de inboedel? De juridische adviseurs van Ran Advocatuur bespreken graag met u wat er geregeld moet worden en waar u speciaal op moet letten. We bekijken wat in uw situatie de beste strategie is om de zaak aan te pakken, om voor u een passende oplossing te bieden. Het liefst doet onze familierecht advocaat Utrecht dit in samenspraak met beide partijen. Als dit echter niet mogelijk is, zullen we namens u gaan procederen.

Ouderschapsplan

Bij het beëindigen van een geregistreerd partnerschap of een echtscheiding kunnen er kinderen betrokken zijn. Het is in dit geval belangrijk dat er een ouderschapsplan wordt opgesteld. In een ouderschapsplan staan alle afspraken die u en uw ex-partner maken die betrekking hebben op de kinderen. U kunt hierbij denken aan het ouderlijk gezag, kinderalimentatie en de zorg voor de kinderen. Het is belangrijk dat er goede afspraken zijn tussen de ouders onderling. De zorg van uw kinderen hoort natuurlijk voorop te staan! Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van dit ouderschapsplan.

Alimentatie

Na een echtscheiding of beëindiging van een geregistreerd partnerschap verandert er waarschijnlijk ook veel in uw financiële situatie. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan alimentatie, of dat u alimentatie dient te betalen. Ook kan het voorkomen dat na verloop van tijd de situatie verandert. Als u bijvoorbeeld een andere baan krijgt, minder gaat verdienen, of uw ex-partner gaat met een nieuwe partner trouwen of samenwonen. In deze gevallen is het verstandig om u door een goede familierecht advocaat bij te laten staan die voor u toetst of de alimentatie de juiste is. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in alimentatie.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan onze bijstand in het familie- of personenrecht? Neem dan nu contact met ons op. U kunt gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek met ons aanvragen, ook als u het contactformulier invult.

| Ran Advocatuur

Mediation bij scheidingen
Ervaren scheiding specialisten
Helder en professioneel advies
Gespecialiseerd in alimentatie

| Neem contact op

Ran Advocatuur
Wittevrouwenstraat 44
3512 CV UTRECHT

T 085–0446811

E ran@burgers-ran.nl

Wilt u een afspraak maken?

Bel ons op 085-044 6811 voor een gratis oriënterend gesprek of gebruik het contactformulier.

Ran Advocatuur
Advocaat

085-0446811
Bel ons op voor een gratis oriënterend gesprek

Utrecht

Ran Advocatuur
Wittevrouwenstraat 44, 3512 CV Utrecht