Over ons

Een echtscheiding is een zeer persoonlijke zaak. Het is belangrijk dat u ons daarmee vertrouwt. Daarom stellen wij ons kort voor.

Als mediator luister ik, help ik patronen te ontwarren en handvatten te geven om communicatie en vertrouwen op te bouwen. Ik werk vanuit een psychologisch en pedagogisch perspectief en uit een meerzijdige partijdigheid, ik ga in op wat mensen ‘wortels’ en ‘vleugels’ geeft, ik ben oplossings- en toekomstgericht en vooral: het kind staat centraal.

Dr. Carla Goosen MDR

Ran Advocatuur

Sinds 2001 is Carla Goosen mediator met haar eigen praktijk, registerlid van het NfM, Mfam, ADR, IMI, NVO, NIP en NVVS, coach van de collaborative divorce en wordt zij als deskundige/forensisch mediator benoemd door rechtbanken en gerechtshoven. Door haar werk als psychotrauma-therapeut in de gespecialiseerde GGZ heeft Carla Goosen meer dan 30 jaar ervaring met werken met kinderen, jongeren en gezinnen.

Als familierecht advocaat en mediator met vele vlieguren ben ik ervan overtuigd dat een scheiding positiever kan verlopen dan nu vaak het geval is. Korter en efficiënter zonder daarbij de zorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Dit levert een win-win oplossing op voor beide partijen waardoor mensen de draad van hun leven weer kunnen oppakken.

Mr. Jan Ran

Ran Advocatuur

Jan Ran, advocaat, mediator en mede-oprichter van Burgers & Ran Advocaten te Utrecht, heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van familierecht en echtscheidingen. Hij is een no nonsense advocaat die zo efficiënt mogelijk uw belangen behartigt. Daarbij zal hij nooit de belangen van beide partijen uit het oog verliezen. Hij is erop gericht beide partijen door onderhandelingen bij elkaar te brengen. Jan Ran is daarom bij uitstek geschikt om uw scheiding af te handelen.

Om Scheidingsmediation ook achter de schermen goed te laten verlopen, is een betrouwbare secretariële en administratieve ondersteuning onmisbaar. Carla Goosen en Jan Ran worden daarom bijgestaan door Claudia Hahn en Roos Inklaar.

Beiden zijn in de laatste fase van hun studie rechtsgeleerdheid en zijn al enige jaren werkzaam bij Burgers & Ran Advocaten. Claudia en Roos werken nauwkeurig en gestructureerd en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast helpen zij bij het opstellen van de juridische documenten.

Claudia Hahn en Roos Inklaar zijn te bereiken via secretariaat@scheidingsmediation.com.

Secretariaat

Ran Advocatuur

Vraag nu een echtscheidingsprocedure met mediation aan!